Veelgestelde vragen

AREA AFVALAPP

Waar kan ik de Area afvalapp voor gebruiken?

• Vergeet nooit meer wanneer de container aan straat mag worden gezet door de handige afvalkalender met de herinneringsfunctie
  • Zoek op welk afval in welke bak mag om nog beter te scheiden
  • Ga makkelijk naar de dichtstbijzijnde verzamelcontainers
  • Maak melding van een volle of vergeten container of illegale afvaldump

Hoe kom ik aan de Area afvalapp?

Met de Area Afval app hebt u altijd uw persoonlijke afvalkalender bij u. De app bevat ook functies die het scheiden en inleveren van al uw soorten afval gemakkelijk maken. U kunt de app downloaden uit de Appstore (iOS) of Google Play (Android). Meer informatie over de Area afvalapp vindt u op de website van Area.